miércoles, 14 de mayo de 2014

Cròniques d'un rei: mai l'època medieval havia estat tan prop

Alex Caro, Noelia Garcia, Ivan Giménez i jo, ens embarquem en un treball grupal del desenvolupament de la llengua oral de l'assignatura Desenvolupament d'habilitats comunicatives en contextos multilingües (grau de Mestre en Educació Primària de la Universitat de València).


Es tracta d’un projecte interdisciplinar (integra les àrees curriculars de Valencià: llengua i literatura, Coneixement del medi natural, social i cultural i Educació Artística) anomenat “Cròniques d’un rei: mai l’època medieval havia estat tan prop” fonamentat, principalment, en la contextualització i experimentació a través de les activitats per tal de crear aprenentatge significatiu i amb un objectiu primordial: el desenvolupament del llenguatge oral en l’alumnat de sisè de primària.

Però, no només això, sinó que, el marc social amb la seua gran presència de les noves tecnologies, porten a considerar i a introduir recursos tecnològics per tal de conduir el procés d’ensenyament-aprenentatge d’aquest projecte. En aquest sentit, s’introdueix el treball de la Realitat Augmentada (mitjançant l’ús de codis QR de les targetes de cadascuna de les parades de la ruta literària), blog i s’aprofita l’experiència d’aprenentatge actiu i col·laboratiu que permet l’ús dels telèfons mòbils en el projecte.


I par d''aquest treball és Cròniques d'un rei: mai l'època medieval havia estat tan prop. (Blog que recull els enllaços QR i informació per conduir una de les activitats realitzades dins del marc de treball de desenvolupament de la llengua oral)

7 comentarios:

  1. Una exposició molt interessant i amb molt futur per a la nostra futura vida docent. I que dir de la teva actuació? Fantàstica! Enhorabona pel vostre treball companys.

    ResponderEliminar
  2. Benvolguda senyora Maria de Montpeller, un treball molt bé plantejat i una exposició fantàstica, especialment per la seua presència ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajajaja. Moltíssimes gràcies. És tot un afalac.

      Eliminar
  3. Marlene! Ha sigut tot un plaer presentar-te en la presentació com la senyoreta Maria de Montpellier! Es tracta d'un blog molt atractiu visualment i tens algunes qüestions molt interessants en les quals, en breus moments, faré un comentari.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El plaer ha sigut meu. Crec que va ser una molt bona exposició.

      Eliminar
  4. Meravellosa l'exposició que vau fer, a més per diversos motius. El primer, la sorpresa d'entrar disfressada i fer-nos passar una bona estona amb el "mini teatre" vau fer. El segon, l'activitat que vau plantejar no sols era molt interessant, sinó que també integrava les TIC, un detall molt significatiu. La veritat és que ho passarem molt bé amb la vostra exposició i a més vam aprendre que a través de les TIC es poden treballar molts temes que es treballen a classe.

    ResponderEliminar